Rijksmuseum @Amsterdam

IMG_20140416_115733 recht

De bus, dan de trein, de tram en dan een klein stukje lopen. Het was 9:30 en ik loop vol in de zon over het Museumplein. Lekker een dagje rond struinen door het Rijksmuseum. Ik liep een bijna lege inkomsthal binnen. Ik hoefde niet te wachten bij de garderobe en ik kon met mijn museumkaart zonder controle zo het museum in lopen. Zo soepel had ik het niet verwacht.

IMG_20140417_120546

Daarna heb ik zaal, na zaal, na zaal, na zaal, na zaal, na … (nou ja, ik denk dat je het wel snapt)… kunst bekeken. Het is zó ontzettend groot daar! Maar er hangen en staan ontzettend veel mooie dingen. Ik heb van die dag een videootje gemaakt en op YouTube gezet, zodat jullie een beetje een beeld hebben. Ik ben blij dat ik in Nederland zoveel mooie kunst in de buurt hebt. Helemaal niet zo heel ver van mijn huis.

IMG_20140417_120612

Na een tijdje werd het erg druk, gelukkig had ik op dat moment alle zalen gezien. ik kon precies op tijd weer weg. Lekker naar buiten, de volle zon in! Amsterdam is zo mooi als de terrassen vol zitten en de mensen in de parken liggen te chillen.

Loading Facebook Comments ...