Constructief = done

Het heeft even geduurd, maar de sieraden  voor het vak constructief zijn klaar! Door ziekte van mijn docent is de beoordeling enkele weken verzet. Morgen zal mijn werk beoordeeld worden. Ik vind dat je sieraden pas echt goed kan beoordelen als ze gedragen worden. Daarom heb ik foto’s gemaakt, met een klasgenootje als model. Ik ben erg blij dat zij mij even wilde helpen hiermee. ik heb de foto’s laten printen bij de copyshop in mijn school. Ik heb gekozen voor goed, stevig papier en ik heb de fotos gemaakt met mijn canon.

Vorige week heb ik de finishing touches toegevoegd. Ik heb het laatste boutje gezaagd, geslepen, gevijld en gepolijst. Ik heb het nog gepoetst met koperpoets, maar kwam er helaas achter dat het niet erg veel hielp. Het maakte troep en het poetsmiddel ging tussen de verschillende delen zitten. Het was best lastig om het allemaal weer weg te krijgen.

De ring heb ik nog even geschuurd, omdat het solderen vlekken gemaakt had, wegens de hitte. Daarna heb ik het kort geschuurd. Ik wilde deze ring niet polijsten, omdat ik het een iets ruigere look wilde geven.

Nu, duimen voor morgen =]

IMG_1954

 

IMG_1950

IMG_1949

20140527_192712

Loading Facebook Comments ...